.
Vision Plane

En vision

När man ger sig iväg på resa gäller det att ha en klar bild av vart man vill komma, vad man vill uppnå. Vår vision var att skapa något som ingen tidigare hade gjorts på balkongfronten. Linjerna som växte fram på ritbordet skulle prata arkitekters språk men i lika hög grad tilltala byggherrar och boende. Designen skulle vara tilltalande och kvaliteten vara hög.

Med facit på hand kan vi konstatera att framtiden närmade sig snabbare än någon kunnat ana. Idag är våra produkter några av de mest ansedda på marknaden. Balkongräcket VISION breder ut sig kilometer efter kilometer i nya bostadsprojekt. Våra inglasningar vidgar vyerna för tusentals skandinaviska familjer.

Någonstans längs vägen kan man säga att resans vision blev vår VISION – branschens kanske finaste balkongräcke som har sitt ursprung i god ingenjörskonst, ett stort mått uppfinningsrikedom och ett öga för estetik och detaljer. Som kund kan du vara trygg med att våra lösningar uppfyller gällande normer och regelverk, för alla produkter tillverkas i småländska Tranås där vi följer noga utprovade och certifierade arbetsprocesser. Och trots att vi envisas med att behålla produktionen på hemmaplan – eller just därför! – ligger vi ofta bra till i upphandlingar och vinner många kunders förtroende som utvald leverantör. Kanske just för att vi arbetar engagerat, strukturerat och faktiskt gör rätt från första början.