.

Arqdesign och Rot

Arqdesign är mest kända för att arbeta med nyproduktion och designade produkter. Vad många inte vet är att vi har utfört ett stort antal ROT-projekt genom åren och har för ROT-projekt specialanpassade produkter. Ett exempel är vår produktserie TRADITION som är framtagen för att passa till fastigheter från folkhemmets dagar. 

Vad är det som särskiljer oss då? Kort sagt är det helhetstänket. Det gäller att kunna se till hela fastigheten. Både estetiken utifrån och det funktionella inifrån. Bägge är lika viktiga! För visst vill man oavsett om man äger eller bor i fastigheten vara stolt över det hus man bor i. Visst vill man kunna njuta när man är på balkongen?

För att nå dit krävs det verkliga balkongexperter, inte bara de som ser till räcke och inglasning! Ett exempel. Tänk på vidden mellan kunskapen om betongplattans egenskaper, till glas och till slut känslan för inredningsdetaljer och persienner som sätter pricken över i:et. Att ha kompetensen att överblicka detta kräver en verklig expert!

Naturligtvis producerar vi inte allt detta. Vår tro ligger på att fokusera på det man är bäst på. Att utveckla och montera funktionellt designade räcken och inglasningar är det vi är bäst på!

För att åstadkomma en optimal helhelhetslösning för just ditt boende har vi starka nätverk för att kunna leverera både en helhet men också en trygghet. Vi har bra lokala partners över hela landet som kan hålla i ROT-entreprenaden, från de som kan byta balkongplattan om den är uttjänt till de som hjälper dig med de små detaljerna!

 

Till sist. Är det viktigt att ett ROT-projekt på en äldre flerbostadsfastighet behöver vara snyggt och ska man anlita arkitekt till ett rotprojekt? Hur ska en styrelse för en Brf resonera? Inte helt enkla frågor att svara på. Självklart beror det på projektets omfattning men vi har en tro att det alltid lönar sig att fråga en expert först!

Känner du igen frågeställningarna? Oavsett om du är styrelseledamot för en Brf, om du är entreprenör eller är arkitekt och ser har behov av balkongexpertis. Hör av dig till någon av våra balkongexperter! En fråga kostar inget men kan vara guld värt i slutändan.