.

Arqdesign och Rot

Arqdesign har specialanpassade produkter för ROT-projekt. Vi är mest kända för att arbeta med nyproduktion och designade produkter. Vad många inte vet är att vi har utfört ett stort antal ROT-projekt genom åren. En av de produkter som lämpar sig för ROT är vår produktserieTRADITIONsom är framtagen för att passa till fastigheter från folkhemmets dagar.

Vi ser till helheten

Vad är det som särskiljer oss från andra på marknaden? Kort sagt är det helhetstänket. Det gäller att kunna se till hela fastigheten. Både estetiken sedd utifrån och det funktionella inifrån. Vi anser att båda är lika viktiga. För visst vill man, oavsett om man äger eller bor i fastigheten, vara stolt över det hus man bor i. Och som boende kunna njuta när man är på balkongen?

För att nå dit krävs det verkliga balkongexperter, inte bara de som ser till räcke och inglasning!

Vi tror på att fokusera på det man är bäst på. Att utveckla och montera funktionellt designade räcken och inglasningar är det vi på Arqdesign är experter på.

För att åstadkomma en optimal helhelhetslösning för just ditt boende har vi starka nätverk för att kunna leverera både en helhet men också en trygghet. Vi har bra lokala partners över hela landet som kan hålla i ROT-entreprenaden, från de som kan byta balkongplattan om den är uttjänt till de som hjälper dig med de små detaljerna!

 

balkongräcken

Vi besvarar alla dina frågor

  • Är det viktigt att ett ROT-projekt på en äldre flerbostadsfastighet behöver vara snyggt?
  • Ska man anlita arkitekt till ett rotprojekt?
  • Hur ska en styrelse för en Brf resonera?

Inte helt enkla frågor att svara på. Självklart beror det på projektets omfattning men vi har en tro att det alltid lönar sig att fråga en expert först!

Känner du igen frågeställningarna? Oavsett om du är styrelseledamot för en Brf, om du är entreprenör eller är arkitekt och ser att du har behov av balkongexpertis. Hör av dig till någon av våra balkongexperter så hjälper vi dig vidare i ditt ROT-projekt!