.

Äntligen sommar och semester. Vi på Arqdesign vill passa på att önska alla våra kunder en skön sommar. Naturligtvis med en bild från vårt vackra Tranås. För visst är skönt att kunna gå ut på en balkong med vacker utsikt oavsett väder. Särskilt om den är inglasad.

Full fart framåt

Vi vill tacka alla, kunder såväl som partners som varit med oss på vår fantastiska resa det gångna året. Vi på Arqdesign har tagit steget fullt ut genom att etablera kontor både i Stockholm och Oslo. Den norska etableringen är ett naturligt steg mot visionen att göra den norska marknaden till vår andra hemmamarknad. Något som bara är möjligt genom att vara på plats nära de nya kunderna och våra befintliga.

Vårt långvariga samarbete med i stort sett samtliga av Sveriges större arkitektbyråer har verkligen givit frukt. Vi har kunnat ge rätt förutsättningar till arkitekterna, tack vare att vår konstruktion redan från början blivit inritad. Det har resulterat i en säker entreprenad till en i slutändan lägre totalkostnad. En ren ”triple win” för arkitekt, byggentreprenör och byggherre.

Med de orden vill vi önska er alla en trevlig sommar och en skön semester.

Är du intresserad av vad Arqdesign har att erbjuda? Kontakta någon av våra balkongexperter.