.

Vi söker engagerad och affärsinriktad ekonomichef

Vill du vara med och utveckla vår ekonomifunktion. I tjänsten ingår redovisning, månatlig rapportering, bokslut samt framtagande och uppföljning av budget och prognoser, arbete med analys, kalkylering, prissättning och uppföljning av försäljning och produktion.
läs mer…

Möt oss på Fastighetsmässan!

Den 15-16 mars finns vi på Fastighetsmässan på Kistamässan. Mässan är större än någonsin med ca 300 utställare. Intressanta seminarier med bl.a. Fredrik Reinfeldt och bostadsminister Peter Eriksson. Besök oss i vår monter C:04 och se vårt omfattande produktsortiment av balkongräcken och inglasningar.

God Jul och Gott Nytt År!

God Jul och Gott Nytt År!

Vi vill tacka våra samarbetspartners, kunder och leverantörer för ett händelserikt och mycket framgångsrikt år, och samtidigt tillönska ett Gott Nytt 2017!
Även i år har vi valt att skänka ett bidrag till Läkare Utan Gränsers verksamhet, vilka utför ett fantastiskt arbete i de oftast mest utsatta och farliga delarna av vår värld.

Magnus Fahlen, VD

Vi söker en Projektledare 

Vi söker en engagerad och driftig projektledare inom Bygg, som lockas av att vara en viktig del i ett tillväxtföretag. Du kommer att ha ett nära samarbete med vår sälj-och teknikavdelning, kalkyl, inköp, produktion, hantverkare och underentreprenader. En större del av arbetet består av att planera, samordna, kalkylera, förhandla och upprätta avtal, samt leda mindre och större projekt i sin helhet. Vidare kommer du att ha kontakt med beställare, fastighetsägare, leverantörer och underleverantörer mm.

läs mer…

Nu söker vi en Produktionsberedare

Vår verksamhet växer kraftigt och vi behöver utöka vår organisation. Som Produktionsberedare hos Arqdesign ansvarar du för upprättande av kompletta produktions-, inköps- och monteringsunderlag utifrån bygghandlingar och i samarbete med våra projektledare. I din roll ingår även att vid behov ha kommunikation med arkitekter samt ha ett tätt samarbete med försäljning och produktion.

Läs allt om tjänsten här

 

Arqdesign ställer ut

Arqdesign ställer ut

Du möter oss under Nordbygg 5-8 april i monter C08:31

Höj blicken – se balkongen

Vår populära serie VISION Glas har fått en ansiktslyftning inför årets Nordbygg. Vi bygger vidare på konceptet och tror oss hittat en ännu mer tilltalande design och funktionalitet.

 

läs mer…

Vi söker Produktionsberedare samt Teknisk innesäljare

Ett nytt spännande år har börjat och Arqdesign söker nya medarbetare för vår fortsatta utveckling.
Vi söker dig som vill vara delaktig i uppbyggnaden av ett företag med höga ambitioner på att skapa
unika produkter och hög tillväxt.

Arqdesign specialiserar sig på innovativa balkongräcken samt balkonginglasningar för den nordiska bostadsmarknaden. Arkitektur, kvalitet och design är ledorden för våra produkter som tillverkas i Sverige. Arqdesign omsätter ca 100 MSEK med ca 50 medarbetare och ingår i Norska Hallmakergruppen A/S med verksamhet i ett 10 tal länder och en omsättning på ca 1 Miljard.

läs mer…