.

Såklart att ett ROT-projekt ska bli riktigt snyggt!

Vi på Arqdesign är kanske mest kända för att arbeta med ett utpräglat arkitektfokus och nyproduktion. Men det är bara en del av sanningen. En stor del av vår vardag arbetar vi med ROT- projekt, där vi tillsammans med partners byter både räcke, inglasning och ibland även balkongplattor.

Hus ska vara vackra och något man ska kunna vila blicken på. Det är nog både arkitekt, byggherre och boende överens om.
Balkongerna är en stor del av en fasadens utseende. Men alltför ofta ser man ”ditställda” balkongtorn som varken hänger ihop eller går i linje med fastighetens övriga estetik.

 

Ska det behöva vara så? Såklart inte.

Med relativt små insatser, och med stöd av experter som är vana att se helheten, behöver man inte upprepa samma misstag som många andra redan har gjort. Man kan vara duktig på mycket men inte vara expert på allt!

Vi på Arqdesign har fokuserat på att bli experter på innovativa balkonglösningar och hjälper gärna till med råd och tips på det vi är bra på. Dessutom kan vi genom vår marknadskännedom, oavsett var i Sverige du bor, tipsa dig om duktiga partners som kan bidra till en bra helhetslösning för just dig!

 

Behöver något som blir snyggt bli dyrare?

En relevant fråga då de flesta förknippar design med special och dyrt. Så behöver det inte vara. Hemligheten ligger i att ta fram rätt koncept och tänka efter före – för just det du behöver.

Arqdesign söker säljansvarig för den norska marknaden

Vi söker nu för vår kund Arqdesigns räkning en erfaren och engagerad säljansvarig för den norska marknaden med ett brett nätverk inom den norska byggbranschen. Arqdesign befinner sig i en kraftig tillväxtperiod och behöver anställa en person som kan axla en bred roll med stort ansvar. Fokus ligger på att fortsätta bygga upp den norska marknaden och därmed utveckling av såväl befintliga som nya affärsrelationer. Kundsegmentet består av allt från bostadsrättsföreningar till professionella entreprenörer och byggherrar inom såväl nyproduktion och ROT.

Drivs du av att bygga vidare på ett redan framgångsrikt koncept, är detta något för dig.

Som norsk säljansvarig rapporterar du till marknads och försäljningschef. Du kommer ha en nyckelroll på bolaget och förväntas ta fram och verkställa lokala säljstrategier förankrade mot bolagets budget och målsättning. Du är mån om att hålla hög kvalitet och leveransnivå och för att lyckas i rollen ska du vara väl insatt i den norska bygg- och fastighetsmarknaden och ha god förståelse för dess dynamik.

 

Arbetsbeskrivning:

 Leda och ansvara för hela försäljningsprocessen mot företagets potentiella kunder

Aktivt bearbeta och utveckla affärsrelationen med såväl befintliga som nya kunder

Aktivt skapa ett lokalt partnernätverk på de lokala norska marknaderna

Ansvara för bolagets norska försäljningsbudget och att den uppfylls

Hitta och utveckla nya affärsmöjligheter och strategier utifrån Arqdesigns strategi och målsättning

 

Profilbeskrivning:

En genuin entreprenörsanda är en självklarhet

Du har minst 5 års erfarenhet från framgångsrik komplex försäljning mot byggentreprenörer, byggherrar samt gärna även erfarenhet att arbeta med bostadsrättsföringar

Du har arbetat med balkonglösningar och känner väl till såväl kundens behov och de föreskrifter och standarder som finns på den norska marknaden

Vi tror att du har ett stort väletablerat och relevant nätverk

Vi ser att du har erfarenhet av strategiskt säljarbete och försäljningsdrivande aktiviteter

Du är van vid att arbeta tillsammans med projektledare som genomför projektet

Du har en stark inre motor och drivs av att bygga kundrelationer så väl som ett eget team

Du kommunicerar obehindrat, i tal och skrift, både på norska och engelska

Du har B-körkort

Tycka om att bygga struktur och systematiskt tänkande

Egen erfarenhet av projektledning är en merit

En för tjänsten relevant utbildning

 

Är du intresserad? Gå in på: https://head4more.recman.no/job.php?job_id=79926&path=other