.

Arqdesign söker säljansvarig för den norska marknaden

Vi söker nu för vår kund Arqdesigns räkning en erfaren och engagerad säljansvarig för den norska marknaden med ett brett nätverk inom den norska byggbranschen. Arqdesign befinner sig i en kraftig tillväxtperiod och behöver anställa en person som kan axla en bred roll med stort ansvar. Fokus ligger på att fortsätta bygga upp den norska marknaden och därmed utveckling av såväl befintliga som nya affärsrelationer. Kundsegmentet består av allt från bostadsrättsföreningar till professionella entreprenörer och byggherrar inom såväl nyproduktion och ROT.

Drivs du av att bygga vidare på ett redan framgångsrikt koncept, är detta något för dig.

Som norsk säljansvarig rapporterar du till marknads och försäljningschef. Du kommer ha en nyckelroll på bolaget och förväntas ta fram och verkställa lokala säljstrategier förankrade mot bolagets budget och målsättning. Du är mån om att hålla hög kvalitet och leveransnivå och för att lyckas i rollen ska du vara väl insatt i den norska bygg- och fastighetsmarknaden och ha god förståelse för dess dynamik.

 

Arbetsbeskrivning:

 Leda och ansvara för hela försäljningsprocessen mot företagets potentiella kunder

Aktivt bearbeta och utveckla affärsrelationen med såväl befintliga som nya kunder

Aktivt skapa ett lokalt partnernätverk på de lokala norska marknaderna

Ansvara för bolagets norska försäljningsbudget och att den uppfylls

Hitta och utveckla nya affärsmöjligheter och strategier utifrån Arqdesigns strategi och målsättning

 

Profilbeskrivning:

En genuin entreprenörsanda är en självklarhet

Du har minst 5 års erfarenhet från framgångsrik komplex försäljning mot byggentreprenörer, byggherrar samt gärna även erfarenhet att arbeta med bostadsrättsföringar

Du har arbetat med balkonglösningar och känner väl till såväl kundens behov och de föreskrifter och standarder som finns på den norska marknaden

Vi tror att du har ett stort väletablerat och relevant nätverk

Vi ser att du har erfarenhet av strategiskt säljarbete och försäljningsdrivande aktiviteter

Du är van vid att arbeta tillsammans med projektledare som genomför projektet

Du har en stark inre motor och drivs av att bygga kundrelationer så väl som ett eget team

Du kommunicerar obehindrat, i tal och skrift, både på norska och engelska

Du har B-körkort

Tycka om att bygga struktur och systematiskt tänkande

Egen erfarenhet av projektledning är en merit

En för tjänsten relevant utbildning

 

Är du intresserad? Gå in på: https://head4more.recman.no/job.php?job_id=79926&path=other

 

God jul från oss på Arqdesign

Ännu ett händelserikt år har gått och det är återigen dags att börja tänka på julklapparna, på rimmen och på tomten. Ett lika roligt som ofta stressigt arbete som tyvärr alltför ofta blir till ett dåligt samvete.

Vi sitter alla och oroar oss med en mängd olika bekymmer, deadlines och stigande kostnader. “Hinner vi verkligen leverera i tid?” o.s.v. Många gånger kanske man tänker: “kommer det här att gå?” eller “kommer vi klara det?”. Många bekymmer som kan kännas övermäktiga.

Ibland, nu talar jag om mig själv, tappar man perspektivet på hur bra vi har det och hur små våra vardagsproblem egentligen är. Då är det bra att lyfta blicken och se till hur det ser ut i den kaosartade världen runt omkring oss. Själv följer jag bland annat den pågående klimatkonferensen med stort intresse, då en hållbar utveckling och hållbara produkter ligger mig varmt om hjärtat. Hållbarhet är något som jag och vi alla på Arqdesign försöker ta in alla delar av vårt arbete. Inte alltid ett helt enkelt arbete, det ska erkännas!

Tillbaka till bekymmer och perspektiv. En annan organisation som jag följer med stort intresse, för att de vågar stå upp och vågar sticka ut, är Läkare utan gränser. De gör ett helt fantastiskt arbete därute i verkligheten, där det verkligen gäller! När jag tänker på vad dessa verkliga hjältar utför känner jag hur ”futtiga” mina egna små vardagsproblem är.

Ett stort tack och allt tänkbart stöd till dessa hjältar. Ett litet litet stöd i den stora myrstacken kommer från oss på Arqdesign.

God Jul och Gott nytt år med en chans till reflektion och eftertanke!

Önskar vi alla på

Arqdesign