.

EKONOMIANSVARIG

Vi söker en engagerad och affärsinriktad ​Ekonomiansvarig som drivs av att utveckla ekonomifunktionen i ett tillväxtföretag. Du kommer att ansvara för den dagliga verksamheten avseende redovisning, skattedeklarationer, månatlig rapportering, bokslut samt framtagande och uppföljning av budget och prognoser. Vidare kommer du att arbeta med analys, kalkylering, prissättning och uppföljning av försäljning och produktion. Vi är inne i en förändringsprocess vilket innebär att du har möjlighet att utveckla interna processer och rutiner. På ekonomiavdelningen har du en kollega som hjälper dig med den löpande redovisningen och du rapporterar till VD. Din placering är på vårt kontor i Tranås.

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet från en liknande position där du arbetat med controlling och uppföljning av verksamhet. Du har också kunskap om bokslutsarbete och är en stark bidragsgivare med ett helhetstänk. För att lyckas i rollen har du en bred kunskap inom ekonomi och tycker om att arbeta nära verksamheten. Har du erfarenhet från tillverkande bolag är det mycket meriterande. Du stimuleras av utveckling, är bra på struktur och analys samt har goda kunskaper i affärssystem och Excel.

Som person är du analytisk, lösningsfokuserad samt har ett proaktivt och initiativtagande arbetssätt. Vidare är du noggrann, strukturerad och ansvarstagande samtidigt som du är prestigelös och har förmågan och modet att ifrågasätta. Du är kommunikativ och har ett trevligt och öppet sätt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för rätt person är vi flexibla med en arbetstid på 70–100%

Vi erbjuder ett stimulerande och utvecklande arbete i en dynamisk arbetsmiljö. Välkommen med din ansökan på info@arqdesign.se alt ring vår VD direkt med dina frågor på 0706–10 00 10. Sista ansökningsdag 11 juni.

Välkommen med din ansökan!

 

Arqdesign specialiserar sig på innovativa balkongräcken samt balkonginglasningar för den nordiska bostadsmarknaden. Arkitektur, kvalitet och design är ledorden för våra produkter som tillverkas i Sverige. Arqdesign omsätter ca 110 MSEK med ca 60 medarbetare och ingår i Norska Hallmakergruppen A/S med verksamhet i ett 10 tal länder och en omsättning på ca 1 Miljard.

Lediga tjänster - börja jobba på Arqdesign