.

Arqdesign siktar högt – du kan vara med och skapa attraktiva boenden

VI SÖKER EN NY SÄLJARE

Vi söker en driven och engagerad säljare till vårt försäljningsteam på sex personer. Ditt uppdrag blir att via möten sälja vårt attraktiva produktutbud inom inglasningar och balkongräcken till byggentreprenörer. Områdesansvar bestäms i samråd med dig, teamet och VD.

I ditt arbete möter och samarbetar du med arkitekter och byggentreprenörer etc. Därför är teknisk förståelse avgörande och utbildning samt erfarenhet från byggbranschen eller liknande försäljning meriterande.

En annan förutsättning för att lyckas i rollen är förmågan att bygga långsiktiga relationer samt en egen drivkraft att göra bra affärer. Vi ser ansvarstagande och affärsmässighet som viktiga egenskaper hos dig som söker.

I tjänsten som utgår från Tranås ingår resor till kunder, arkitekter och beslutsfattare som är avgörande för att nå framgång i vår bransch.

Vi erbjuder dig ett stimulerande och utvecklande arbete i en dynamisk arbetsmiljö där egna initiativ och idéer uppmuntras.

Välkommen med din ansökan info@arqdesign.se eller ring vår VD Magnus på 0706-10 00 10 om du har frågor.

 

Arqdesign är ett expansivt företag specialiserat på innovativa balkonginglasningar och balkongräcken för den nordiska bostadsmarknaden. Arkitektur, kvalitet och design är ledorden för våra produkter som tillverkas i Sverige. Arqdesign, med 60 medarbetare, huvudkontor och fabrik i Tranås, omsätter idag ca 110 MSEK. Vi ingår i norska Hallmaker-gruppen A/S som bedriver verksamhet i ett tiotal länder.

Lediga tjänster - börja jobba på Arqdesign